Spiknutí je teď nejprodávanější knihou v Česku! Autoři pracují na druhém - rozšířeném vydání

02.05.2024 14:52 | Tisková zpráva

Kniha "Spiknutí - Pravda o pokusu odstranit prezidenta ČR" od autorské dvojice Luboš Procházka a Radim Panenka byla v týdnu od 22.4. do 28.4. 2024 nejprodávanější knihou v Česku v kategorii naučná literatura. Vyplývá to z nejnovějšího žebříčku Svazu českých knihkupců a nakladatelů. Autoři kvůli velkému zájmu o titul připravují jeho druhé - rozšířené vydání.

Spiknutí je teď nejprodávanější knihou v Česku! Autoři pracují na druhém - rozšířeném vydání
Foto: Nakladatelství Olympia
Popisek: Autoři knihy Spiknutí s bývalým prezidentem ČR Milošem Zemanem

Spiknutí, které popisuje období hospitalizace tehdejšího prezidenta Miloše Zemana na podzim roku 2021 a s ním spojené zákulisní politické a mediální hry, jenž ho provázely, je na trhu od 17. dubna 2024. První desetitisícový náklad je momentálně na trhu takřka vyprodaný.

Reprofoto www.sckn.cz

Knihkupci a další prodejci obdrží v příštích hodinách poslední zásobu knih, která byla na skladech. V pondělí 6. května 2024 pak dostanou dotisk prvního vydání, jenž je objednaný na 3000 kusů. "V tuto chvíli dokončujeme druhé - rozšířené vydání knihy, které půjde do tisku příští týden a na českém a slovenském trhu se objeví v polovině května. Půjde znovu o 10 000 tisíc výtisků," prozrazují autoři. "V rozšířeném vydání bude např. rozhovor se senátorem Pavlem Fischerem. Odpovědi na jeho otázky nám totiž přišly až po uzávěrce prvního vydání," dodávají Procházka s Panenkou.

S prezidentem Milošem Zemanem pak v rámci druhého vydání Spiknutí plánují autoři velkou autogramiádu. Přesné místo je nyní v řešení. "Včas ho oznámíme, bude to určitě jedno z pražských knihkupectví," uzavírají autoři. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 121 017

10:04 ČEZ číslo týdne: 121 017

121 017 zákazníků po celé ČR má rychlý internet od ČEZ.